Voor bedrijven

/Voor bedrijven
Voor bedrijven 2017-02-16T17:42:01+00:00

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Wilt u een speciale avond in uw café organiseren om de omzet te verhogen? Of misschien gezellig met de sportvereniging een leuke avond beleven in de kantine? Dan bent u bij de Quizgasten aan het juiste adres voor een leuke pubquiz.


Wat kunt u van ons verwachten?


De pubquiz zal geheel op maat gemaakt worden voor de avond. Hierbij wordt rekening gehouden met de samenstelling van de groep op basis van bijvoorbeeld leeftijd of geslacht. Doordat de Quizgasten de pubquiz helemaal zelf maken is er uiteraard ruimte voor input van de opdrachtgever.

De pubquiz zal bestaan uit ongeveer 8 rondes met 10 vragen per ronde. De categorieën van de rondes zijn zeer uiteenlopend. Mogelijke categorieën zijn: geschiedenis, sport, muziek, plaatjesronde of wetenschap.

Verder bieden de Quizgasten ook een aantal tussenrondes aan voor de afwisseling. Zo kan er een rondje petje op petje af gespeeld worden, hierbij moet er per team iemand naar voren komen om een aantal stellingen met waar of niet waar te beantwoorden door het petje op of af te zetten. Hiernaast kan er ook een top 10 tussenronde en een 12 letter woord gespeeld worden.

Alle overige materialen die gebruikt worden bij de pubquiz, denk hierbij aan:DSC_0262

·         Medailles voor de beste 3 teams (Goud, zilver en brons)

·         Een bokaal voor het winnende team

·         Een troostprijs voor het verliezende team

·         Benodigdheden zoals antwoordformulieren, kladblaadjes & spelregels

·         Petjes voor de ronde petje op petje af

·         En uiteraard een uitdagende pubquiz!

Samengevat zorgen de Quizgasten voor een pubquiz die zo’n 2 a 3 uur duurt, met op maat gemaakte vragen en alle materialen die nodig zijn voor de pubquiz.

Tijdens de pubquiz staat het centraal dat de gasten een leuke avond hebben met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje met een educatieve knipoog.

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte kan via het contactformulier op de website of via info@quizgasten.nl